maandag, november 30, 2020
Home Nieuws Jubileumeditie van REBELLiON wordt harder dan ooit

Jubileumeditie van REBELLiON wordt harder dan ooit

-

Voor het vijfde jaar op rij keert REBELLiON op zaterdag 25 november terug in Sporthal Beekdal in Haaren. De lustrumeditie belooft harder dan ooit te worden.

REBELLiON

Het indoorevenement van Rebirth Events, dat met Rebirth Festival jaarlijks het festivalseizoen opent, heeft sinds de oprichting al een rauw karakter. Liefhebbers van raw hardstyle wisten de voorgaande vier edities daarom steevast Haaren te vinden.

- Advertisement -

Tijdens de komende editie van REBELLiON staan een aantal battles op het programma. Zo draaien Warface en Killshot, E-Force en Delete, D-Sturb en Act of Rage back2back. Solo zien we Rebelion, Sub Zero Project (LIVE), Agressive Act (LIVE), Phuture Noize, Prefix & Density, Bass Chaserz en NSCLT achter de knoppen.

Tickets REBELLiON

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Tickets kosten 33,50 euro per stuk en zijn hier verkrijgbaar.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...