donderdag, december 7, 2023

Jubileumeditie WiSH Outdoor gevierd met grootse line-up

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Jubileumeditie WiSH Outdoor gevierd met grootse line-up

De volledige line-up voor de 10e editie van WiSH Outdoor is gepresenteerd. De organisatie maakte eerder stapsgewijs al wat namen bekend. Op het populaire cross-over festival in Beek en Donk zijn onder meer NERVO, Adaro, DVBBS, Sander van Doorn, B-Front en Jay Hardway te zien.

WiSH Outdoor

WiSH Outdoor heeft dit jaar dus wat te vieren met de 10e editie. Dat gebeurt van 1 tot en met 3 juli. De organisatie verwacht tussen de 60.000 en 65.000 bezoekers uit meer dan 20 verschillende landen.

Voor het eerst is op vrijdag een hardstyle-area, met namen als Radical Redemption, Atmozfears, Frontliner, Audiotricz en NSCLT. Headliner van die dag is DVBBS. Het Nederlands-Canadese dj-duo sluit vrijdag de mainstage af. Verder staan onder meer Headhunterz, Jay Hardway, Curbi en Funkmaster B die dag op het podium.

>> Zie ook: WiSH Outdoor denkt groot maar blijft bakermat trouw << 

Diversiteit

Zaterdag biedt WiSH Outdoor 10 podia met verschillende muziekstijlen. Traditiegetrouw zijn er 2 mainstages, de Devoted (house/EDM) en Dedicated (hardstyle). De overige stijlen, van techno tot deephouse, zijn ondergebracht in kleinere area’s.

Op zondag komen Nederlandstalige artiesten en dancemuziek samen. Zo treedt voor het eerst in de geschiedenis van WiSH Outdoor Guus Meeuwis op. Maar ook FeestDJRuud en Charly Lownoise & Mental Theo zijn bijvoorbeeld te gast.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....