Kamping Kitsch Club verhuist op kalender: Dag schaamteloos losgaan kan nu op 24 juli

-

Home » Nieuws » Kamping Kitsch Club verhuist op kalender: Dag schaamteloos losgaan kan nu op 24 juli

Kamping Kitsch Club staat al jaren garant voor een dag schaamteloos losgaan. Precies wat we nu nodig hebben, alleen zou het event in normale omstandigheden te vroeg komen. Het garantiefonds voor festivals geldt immers pas vanaf juli. Vandaar dat het knotsgekke festijn verhuist op de kalender, en dit jaar op 24 juli neerstrijkt op Lansard Beach in Eindhoven.

Het zelfbenoemde grootste en ordinairste verkleedfeest van de wereld, Kamping Kitsch Club, is in België al jarenlang een van de meest spraakmakende evenementen. Afgelopen jaar zou in Eindhoven de 3e Nederlandse editie hebben plaatsgevonden onder de naam ‘Kamping Kitsch Club Holland’. De organisatie gaat er, na de corona-domper, alles aan doen om dat feest deze zomer wel door te laten gaan.

Als 1 juli de festivalpoorten weer open mogen wil het festijn op 24 juli de viering van ultieme vrijheid belichamen. Organisator Roel Berends: “Na ruim een jaar van beperkingen is ons evenement de ultieme tegenhanger is van de wereld waar we de afgelopen tijd in zaten.”

>> Zie ook – IN BEELD: Doldwaas Nederlands debuut van Kamping Kitsch Club

kamping kitsch club

Wereldje op zich

Het festival staat voor het ultieme gevoel van vrijheid, een wereld zonder schaamte. “Ons festival is eigenlijk een wereldje op zich, weg van de realiteit. Zodra we weer mogen, willen we met onze bezoekers dan ook in sprint richting het randje en er met een salto overheen.”

Verwacht dus duizenden mensen, verkleed als hun ordinaire alter ego, die bijvoorbeeld in witte sokken op slippers genieten van de meest bizarre, (soms/vaak) smakeloze en bijzondere optredens. “Wij zijn exact waar de wereld van nu behoefte aan heeft, een dagje helemaal los”, aldus mede-organisator Lars den Otter.


Kamping Kitsch Club Holland

Zaterdag 27 februari om 11:00 uur start de verkoop van aanbetaling-tickets (€10,- ex. €1,- fee.) via kampingkitschclub.nl. Met deze tickets garandeer je jezelf van toegang en betaal je het restbedrag wanneer het evenement doorgaat. Mocht het evenement niet doorgaan, krijg je je aanbetaling terug. Ruim 70% van de tickets is vorig jaar al verkocht, dus ben er snel bij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...