dinsdag, februari 27, 2024

Dit Is Ons Huis: eigen kantoortje This Is Our House in Tilburg

-

Home » Nieuws » Dit Is Ons Huis: eigen kantoortje This Is Our House in Tilburg

Anderhalf jaar lang, vanaf de start van (This Is) Our House, werden onze kanalen vooral gerund vanuit – jawel – onze huizen. Updates, posts en interviews kwamen vanuit huiskamers, toiletten en slaapvertrekken. Die werkplekken zullen we altijd wel in dienst blijven houden, maar vanaf nu kunnen we met recht zeggen: This Is Our House! Per januari 2017 krijgen we ons eigen kantoortje, in BANK15 in Tilburg.

 

This Is Our House deelt een ruimte met 3 andere start-ups uit de creatieve industrie. Het betreft een kantoortje op de 2e verdieping van BANK15, de sociale/creatieve broedplaats die sinds enkele maanden tal van partijen aan elkaar verbindt en al onder constructie open is voor publiek.

Dutch Dance Industry Lab

In BANK15 zitten onder meer mediabedrijfjes, ontwerpers (visueel, mode) en onderwijs. Fontys Academy for Creative Industries huist er met zijn Dutch Dance Industry Lab, waarin professionals voor de dancescene worden klaargestoomd. Er komen regelmatig bekende en onbekende dj’s over de vloer.

Op donderdag 9 februari vormt BANK15 ook de locatie voor This Is Our House Live, onze reizende videoserie rond zuidelijk dj-talent.

BANK15
Balkonscene met ons kern-team bij BANK15!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

This Is Our House zoekt stagiair(e) Marketing & Communicatie

This Is Our House is een Nederlandstalig mediaplatform dat zich richt op het publiceren van kwalitatieve content over elektronische...