woensdag, november 25, 2020
Home Nieuws KARMA Outdoor presenteert line-up van 2e editie

KARMA Outdoor presenteert line-up van 2e editie

-

Na de eerste succesvolle editie van KARMA in de Effenaar, afgelopen zondag, richten Bad Ass Events en Minority Events zich op KARMA Outdoor. De line-up is inmiddels bekendgemaakt.

Karma Outdoor

Zo staan Dana en Pavo back2back op 30 juli op De IJzeren Man. Verder komen Ruffneck, Panic, Vince, DJ Rob & Mc Joe, Buzz Fuzz, Bass-D, M en MC V langs.

Intiem

- Advertisement -

Vorig jaar streek het oldskool/early rave-concept voor het eerst neer op De IJzeren. Net als toen heeft ook deze editie 1 stage. “De meeste festivals zijn tegenwoordig zo massaal. We hebben er dus bewust voor gekozen om het heel intiem te houden”, vertelde Leonardo Qehaja van Bad Ass Events in een interview met Our House.

KARMA richt zich op de house-liefhebbers van het eerste uur. “We nemen ze mee terug in de tijd, waar ze zich weer even jong voelen, op de housemuziek van de jaren ’90.”

De kaartverkoop voor KARMA Outdoor start maandag 4 april om 20.00 uur. Tickets kosten 27,50 euro.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...