woensdag, oktober 4, 2023

Karnaval Festival: nieuw hardstyle-evenement tijdens carnaval

-

Home » Algemeen » Karnaval Festival: nieuw hardstyle-evenement tijdens carnaval

De organisatie van Intents Festival komt op carnavalszaterdag 25 februari met een nieuw evenement in Moergestel. Karnaval Festival is een hardstyle-evenement met een carnavalesk thema, waarbij de mainstage wordt omringd door geluidswagens. De line-up bestaat onder meer uit Radical Redemption, Frontliner, Frequencerz en Digital Punk. 

Karnaval Festival

Stichting de Kloontjes borduurt met dit concept voort op een jarenlange traditie van pleinfeesten tijdens carnaval. Carnavalswagens met flinke geluidssystemen stonden bij die pleinfeesten in een kring om een podium. Veel dj’s uit de hardere stijlen maakten bootlegs en remixes van feestmuziek.

>> Zie ook: Intents Festival blinkt uit in thema’s en vernieuwing <<

Op 25 februari wordt het een stuk grootser aangepakt. Naast de mainstage, keert ook de bekende boombox van Intents Festival terug op het evenement. Liefhebbers van de echte feestmuziek kunnen alsnog terecht in de kroeg.

Line-up

Op de mainstage draaien Radical Redemption, Frontliner, Frequencerz vs. Digital Punk, Mental Theo, Mark with a K, Zany (als Prins InZanity met Adjudant Dash), NSCLT en Villain (Karnastyle set).

In de boombox staan Orphan & Vitellus, Adventum vs. Outlaw, The Shade, Xardio, Raiden, Vlaz & MC Mission en We Are Next. Snollebollekes zal samen Hoscult en Tommy Santo het feestcafé op z’n kop zetten.

>> Zie ook: IN BEELD: Intents Festival <<

Kaartverkoop Karnaval Festival

Karnaval Festival duurt van 14.00 tot 21.00 uur. De kaartverkoop start op 18 oktober om 20.00 uur. De eerste 500 tickets zijn voor de early bird prijs van 12,50 euro verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten 15 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...