zondag, april 18, 2021
HomeNieuwsLaatste keer Fusion en Outrageous in SportArena Oisterwijk

Laatste keer Fusion en Outrageous in SportArena Oisterwijk

-

SportArena Oisterwijk is voor de laatste keer het decor van evenementen Fusion en Outrageous. Dit maakte organisator De Kloontjes woensdagmiddag bekend.
Fusion2014_750x325_acf_cropped

In een persverklaring op Facebook laat De Kloontjes weten dat de evenementen vanaf volgend jaar niet meer terugkeren op de vertrouwde locatie. Voor de zaal waar de evenementen normaal gesproken worden georganiseerd, komt een andere bestemming. De organisatie meldt tegenover Our House dat onderzoek wordt gedaan naar een nieuwe locatie.

Freestyle-evenement Outrageous wordt vrijdag 13 november gehouden. Fusion, waar hardstyle de klok slaat, volgt een dag later. Om in stijl afscheid te nemen van de locatie, zullen elementen van vorige edities in het huidige podium worden verwerkt.

- Advertisement -

Voor Fusion was de SportArena vanaf 2009 de vaste uitvalsbasis. Outrageous werd in 2014 al eens in de sporthal georganiseerd.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...

Festival tickets kopen anno 2021: Tot 15.000,- voor 538 Oranjedag (en de Voedselbank)

De Covid-pandemie duurt nu inmiddels al langer dan een jaar. Het grote festivalpubliek heeft al lang en breed last...