maandag, maart 4, 2024

Labyrinth Club verlaat Antwerpen voor Hasselt

-

Home » Genres » House » Labyrinth Club verlaat Antwerpen voor Hasselt

Labyrint Club startte in 2014 in Antwerpen en werd als snel de ‘place to be’ voor house -en technofeesten in de stad.

Artiesten als Solomun, Seth Troxler, Tale Of Us, Dixon, Pan Pot, Joris Voorn, Recondite en The Martinez Brothers passeerden de revue en zorgden ervoor dat de club een bekende spot werd voor het Antwerpse nachtleven.

Ook bekende concepten uit Ibiza zoals Circoloco en Elrow vonden in Labyrinth een Belgische thuishaven.

Labyrinth Club2

AEC Gebouw

Het AEC gebouw op het Antwerpse eilandje vormde de perfecte locatie voor de club. Maar door urbanisering van industriële wijken en het verbouwen van havenloodsen tot loft-complexen, kreeg de club na een half jaar te kampen met klachten van geluidsoverlast door nieuwe buren.

Labyrinth Club kon hierdoor de optimale geluidsbeleving niet langer handhaven en besloot al na het eerste seizoen om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.

Limburg

De mensen achter Labyrinth Club maken ook deel uit van de organisatie achter Extrema Outdoor Belgium, dat volgend jaar voor de zesde keer plaatsvindt bij Houthalen-Helchteren in het Vlaamse Limburg.

‘Er is een levendige scene in Limburg’

Afgelopen jaar kwamen daar bijna 40.000 mensen op af en voor de organisatie is dat signaal duidelijk genoeg dat er een levendige scene is in Limburg voor dergelijke feesten. Alleen is er nog geen nachtclub die dat aanbod het hele jaar door heeft.

“De zoektocht naar een nieuwe locatie ging dus al snel richting Limburg, en het duurde niet lang of we hadden het ideale pand gevonden. De werkzaamheden zijn al begonnen en de programmering tot aan de zomer is al quasi rond.” Zo klinkt het bij David Gorez, één van de mannen achter het roer van het nieuwe Labyrinth.

Meer dan een standaard stapavond

Ook in Hasselt wil Labyrinth Club garant staan voor een originele programmering, uitstraling, een uitstekend geluidssysteem en kwalitatieve service. Er is ook aandacht voor creativiteit en kunst zodat het plaatje compleet wordt en meer biedt dan een standaard avondje uit.

Waar de club precies komt in Hasselt, wordt begin december aangekondigd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Extrema Noir: op een spectaculaire manier 2022 beginnen

Extrema België begint het jubileumjaar op speciale wijze. De van oorsprong Nederlandse organisatie kondigt haar grootste indoor festival ooit...