dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeNieuwsLakedance opent 2018 met exclusieve SLAM! presale-week

Lakedance opent 2018 met exclusieve SLAM! presale-week

-

Lakedance pakt in 2018 weer uit met een dubbelklapper op Aquabest in Best. Het festival vindt dit jaar plaats op 9 juni en 11 augustus, maar de voorpret kan al beginnen. Van zaterdag 20 januari tot en met vrijdag 26 januari gaan de allereerste Lakedance-tickets in de verkoop tijdens de exclusieve SLAM! presale-week. 

 

Een week lang zijn er reguliere en combi-tickets verkrijgbaar met een early bird-korting tot wel €12,50. Dit loopt exclusief via de website van radiozender SLAM!

Lakedance

Line-up

- Advertisement -

Voor beide edities kun je weer diverse podia op het strand van Aquabest verwachten, met EDM, (tech)house, eclectic en freestyle. De line-up wordt in maart bekendgemaakt.

Afgelopen jaar traden onder anderen NERVO, W&W, Brooks, Franky Rizardo, Dub Vision, Tony Junior en Billy the Kit op. Beide edities trokken in 2017 ongeveer 20.000 bezoekers.


Lakedance 2018

Tickets zijn verkrijgbaar via speciale pagina van SLAM!. Early-Bird Tickets voor 9 juni of 11 augustus kosten daar €39,- (incl. fee), een SLAM! Early Bird Combi Ticket kost €60,- (incl. fee). Volg Lakedance via Facebook, Instagram en Youtube en blijf up-to-date over acties en de line-up.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan nog gepland voor augustus

In 2020 zagen we de festivalzomer in z'n geheel verdwijnen door het coronavirus, met livestreams, zitconcerten en autodisco's...

Luister terug: Jochem van Pelt e.a. over vooruitzicht naar festivalseizoen 2021

Donderdag 8 april was alweer de 7e aflevering van Dutch Dance Talks live op de audio-app Clubhouse. Tijdens het wekelijkse...