zondag, oktober 1, 2023

Legions Outdoor Festival in Valkenswaard afgelast

-

Home » Algemeen » Legions Outdoor Festival in Valkenswaard afgelast

Legions Outdoor Festival gaat niet door. Het terrein waarop het nieuwe festival in Valkenswaard zou worden georganiseerd, heeft onverwachts een nieuwe eigenaar gekregen. Die eigenaar wil niet dat op het terrein een evenement wordt gehouden. 

Legions

Omdat het voor de organisatie te kortdag is om een vervangende locatie te vinden, gaat Legions Outdoor Festival niet door. Het evenement zou op zaterdag 21 mei plaatsvinden in de Dommelvallei in Valkenswaard. Er zouden verdeeld over 2 area’s 23 dj’s draaien, onder wie Jack of Sound, Kasparov, Psyched en Bass-D.

Strijdvaardig

Iedereen die al een ticket heeft gekocht, krijgt het volledige bedrag terug. Op Facebook laat de organisatie weten de situatie te betreuren. “Maar dit is zeker niet het laatste wat we van ons laten horen”, besluit de organisatie strijdvaardig.

>> Zie ook: Festivalseizoen 2016 in 6 topics – Concurrentie <<

Legions Outdoor Festival is niet het eerste Brabantse evenement dat dit festivalseizoen niet doorgaat. Eerder werd technofestival AREA51 in Rosmalen afgelast. Dit kwam echter door een tegenvallende kaartverkoop.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Legions Outdoor Festival maakt line-up van eerste editie bekend

Legions Outdoor Festival heeft de line-up bekendgemaakt. Headliners op de eerste editie van het festival in Valkenswaard zijn Jack...