zondag, januari 17, 2021
Home Nieuws Let's get high: Mysteryland komt met online show

Let’s get high: Mysteryland komt met online show

-

Foto’s door fotograafniels.nl

Na Awakenings en Tomorrowland komt ook Mysteryland met een online alternatief voor het festival. Oorspronkelijk was het plan om 28, 29 en 30 augustus in Haarlemmermeer los te gaan. De afgelasting zorgt echter voor een creatieve oplossing van het team.

Om de fans toch nog te bedienen gaat het festival de lucht in. Onder de noemer “Let’s get high” gaan onder andere Paul van Dyk, Lucas & Steve en Sander van Doorn een set doen vanuit een luchtballon. Ook zijn er sets van Joris Voorn, Carl Cox en Ran-D.

Nieuwe festivaldirecteur

- Advertisement -

Het werd direct moeilijk gemaakt voor Milan Raven, de nieuwe festivaldirecteur van Mysteryland: “Voor mijn eerste editie zag ik Mysteryland voor me met 130.000 mensen dansend op het oude Floriadeterrein, maar dat is nu niet voor te stellen. Samen met het team moesten we brainstormen om nog steeds een hoogtepunt te creeëren ter afsluiting van de festivalzomer. Door de samenwerking met getalenteerde artiesten hebben we niet alleen onze verwachtingen behaald, maar ze ver overtroffen.”

Er is een breed scala aan optredens, met onder andere ook een Q-dance stream, de mainstage van 2019 die opnieuw wordt gestreamt en een Trance Energy stage. De hele line-up is te vinden in het Facebook-event van Mysteryland.

Waar kan ik kijken?

Op zaterdag 29 augustus 2020 kan je vanaf 19:00 gratis meekijken via live.mysteryland.nl of neem een kijkje in het Facebook-event.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Stef Appelhof
Manusje-van-alles als het gaat om marketing, webdesign, events en muziek. Als DJ te vinden in Café Bolle en Café Sgt. Peppers, maar ook bij de door hem mede opgerichte concepten Stemrecht en Thuis Stappen. Daarnaast als productieassistent actief geweest bij ADE. Ook de website waar je nu naar kijkt is door Stef gemaakt.

Gerelateerd

Dance & Drugs: (Onder) invloed in coronatijd

Drugs en onze roemrijke dancecultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe vergaat het de gebruiker in een tijd...

Interview: Shane Codd scoort een hit in Europa met zijn debuutsingle

De Ierse Shane Codd is kortelings doorgebroken met zijn debuutsingle Get Out My Head. Dit nummer behoort tot de...