vrijdag, december 8, 2023

7th Sunday 2018: dit is de volledige line-up

-

Home » Spinnin' Records » 7th Sunday 2018: dit is de volledige line-up

Met Pasen bijna voor de deur kan ook het aftellen naar 7th Sunday beginnen. Traditiegetrouw wordt dit festival georganiseerd op de zevende zondag na Pasen. De volledige line-up van 7th Sunday is bekendgemaakt en die is weer even divers zoals we al jaren gewend zijn.

En ook dit jaar komen er weer grote kanonnen naar festivalterrein De Roost in Erp. We sommen in willekeurige volgorde op: Showtek, Steve Aoki, Joris Voorn, Gunz for Hire, Ingrosso, Quintino en Brennan Heart. Het is slechts een greep uit de zeer omvangrijke en diverse programmering van het eendaagse festival.

Area’s

Met maar liefst 13 grote(re) area’s en 3 specials is aan keuze geen gebrek op 7th Sunday. De mainstage is natuurlijk de absolute blikvanger. Altijd even mooi gedecoreerd als imposant, met namen van wereldwijd formaat. Hier zien we onder anderen Showtek, Steve Aoki en Sam Feldt in de line-up.

SLAM! is wederom terug met een hosting en hetzelfde geldt voor Revealed. Hardnature is het domein van hardstyle, reboot the place to be als je van techno houdt en bij Café de Puinhoop verdwijnen de muzikale hokjes. Een overzicht van alle area’s en de hele line-up vind je hieronder.

7th Sunday 2018 line-up

7th Sunday

7th Sunday wordt georganiseerd op zondag 20 mei 2018. Een regulier ticket kost 52 euro. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. Het evenement viel bij de afgelopen editie van Festivalchart nog in de prijzen. Het festival won in de categorie ‘Medium’.

Een dag voor 7th Sunday wordt op hetzelfde terrein Harmony of Hardcore georganiseerd. Lees hier meer over dat evenement.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Festivalseizoen 2022: Optimisme onder organisatoren, wel zorgen over productie en kosten

De verwachtingen voor het Europese festivalseizoen 2022 liepen als een rode draad door de eerste conferentiedag van Eurosonic Noorderslag...