dinsdag, februari 27, 2024

Roughstate Alliance blikvanger op 3e editie van Ace of Spades

-

Home » Algemeen » Roughstate Alliance blikvanger op 3e editie van Ace of Spades

De line-up voor de 3e editie van Ace of Spades is bekendgemaakt. Het optreden van Roughstate Alliance – een samenwerking tussen Adaro, B-Front, Frequencerz en Ran-D – springt het meest in het oog. Het evenement wordt op zaterdag 27 oktober georganiseerd in Schijndel. 

Ook twee back2back-sets springen in het oog: Sub Zero Project vs. D-Sturb en Atmozfears vs. Sound Rush. Deze dj’s draaiden nog nooit samen met elkaar, zo laat de organisatie weten. Verder staan onder anderen Warface, Frequencerz vs. Rejecta, D-Block & S-te-Fan en Devin Wild in de line-up.

WiSH Outdoor en Paaspop organiseren Ace of Spades voor de 3e keer op rij. Vorig jaar trok het evenement bijna 5000 bezoekers naar De Molenheide in Schijndel. Populair was toen ook de speciale 3-kanaals hardstyle silent disco. Die keert daarom weer terug.

Ace of Spades

Tickets zijn vanaf donderdag 30 augustus verkrijgbaar op de website van de organisatie. Een beeldverslag van de vorige editie vind je hier.

Ace of Spades 2018

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...