dinsdag, oktober 3, 2023

Dit is de volledige line-up van Harmony of Hardcore 2018

-

Home » Genres » Hardcore » Dit is de volledige line-up van Harmony of Hardcore 2018

Met nog minder dan twee maanden te gaan, komt Harmony of Hardcore steeds dichterbij. Op festivalterrein De Roost in Erp vind je op zaterdag 19 mei het beste wat hardcore te bieden heeft vandaag de dag. De line-up is inmiddels al bekend.

Harmony of Hardcore is één van de grotere hardcorefestivals in Nederland. Jaarlijks komen ongeveer 25.000 mensen vanuit meerdere landen naar Erp voor dit evenement.

Area’s

Voor de komende editie is weer een spectaculaire line-up samengesteld door organisator Par-T. Verdeeld over negen area’s geven tientallen dj’s acte de présence. Op de mainstage vinden we een aantal van de grootste namen uit de scene terug. Onder anderen Partyraiser, Miss K8, Destructive Tendencies en Evil Activities staan daar op het programma.

Harmony of Hardcore 2015

In de Ravezone, gehost door X-Factor Events, zien we onder meer Mad Dog, Spitnoise en Dr. Peacock terug. Noisekick host met zijn concept Noisekick’s Terrordrang een gelijknamige area. Het label footworxx heeft eveneens een eigen stage. Bij Extreme Darkness is plek voor frenchcore en terror, met kanonnen als The Sickest Squad, Angernoizer en Sefa. Laatstgenoemde is nog jong, maar maakt zijn naam inmiddels al meer dan waar in de scene.

Verder is er nog de Millennium Dome met onder anderen Promo, Noize Suppressor en Tommyknocker en zien we bij Oldschool Gangsters ervaren dj’s als Paul Elstak, Ruffneck en Lady Dana terug. Bij Next Generation krijgen talenten de kans om zich aan het publiek te laten zien. En wie even wat rustiger aan wil doen, kan terecht bij FREAKS voor freestyle. Hier staan onder meer Francois, Orphan en Outsiders achter de knoppen.

Harmony of Hardcore

Harmony of Hardcore wordt georganiseerd op zaterdag 19 mei 2018. Een regulier ticket kost 47 euro en is verkrijgbaar via de website. De volledige line-up vind je hier. Een dag later wordt op hetzelfde terrein 7th Sunday georganiseerd. Lees hier meer over dit evenement.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Toch weer beperkingen: Nieuwe maatregelen vanaf zaterdagochtend

Twee weken na het einde van de lockdown, nog geen week na het eerste festival, trapt het kabinet weer...