dinsdag, november 24, 2020
Home Music Techno Line-up van meerdaags technofestival AREA51 bekend

Line-up van meerdaags technofestival AREA51 bekend

-

De volledige line-up van het nieuwe technofestival AREA51 is bekend. Onder meer Technasia, Slam en Miss Djax zijn gestrikt voor de eerste editie, net als Route 94, Guy J, Umek en Secret Cinema.

Line-up AREA51

Het festival wordt gehouden van 27 tot en met 29 mei op het terrein van Autotron Rosmalen en vakantiepark Dierenbos. Op het terrein is plek voor 15.000 bezoekers. UDC (bekend van Dance Valley) en Libema zijn de organisatoren.

- Advertisement -

>> ZIE OOK: De technotrein van Miss Djax dendert op volle snelheid door <<

De acts worden verdeeld over 8 area’s, waarin alles wat techno te bieden heeft aan bod komt. De volledige line-up is hier te bekijken.

Het terrein van AREA51 zal bestaan uit tenten, vaste ruimtes, open air stages, een bos en een strandje. Ook is er een pontonpodium en kun je van eiland naar eiland hoppen in de centrale vijver.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...