maandag, december 4, 2023

Muzikaal kleurenpalet: volledige line-up Solar Weekend bekend

-

Home » Biki90 » Muzikaal kleurenpalet: volledige line-up Solar Weekend bekend

De volledige line-up van Solar Weekend is bekend. Een muzikaal kleurenpalet, bestaande uit honderden artiesten, komen in het eerste weekend van augustus weer samen in Roermond.

Ook is er weer voldoende dancemuziek aanwezig op Solar, om de voetjes van de vloer te krijgen. Een variatie aan nationaal en internationaal talent wordt dit jaar vertegenwoordigd door o.a. Sunnery James & Ryan Marciano, Booka Shade en Big Gigantic. Ook zijn Dubfire, Netsky Ben Sims, DVS1, Ellen Allien, Firebeatz, Franky Rizardo, La Fuente en Erick E & Roog van de partij.

Solar Festival heeft zichzelf ontwikkeld tot een meerdaags festival boordevol creativiteit, kleur en liefde. Elk jaar heeft Solar een divers programma met dj’s, rappers en bands die zorgen voor de muzikale invulling. Ook zijn er weer genoeg creatieve projecten aanwezig op het festival. Er staat dus weer een mooie ontdekkingsreis klaar voor de bezoekers van Solar Weekend.

Nieuw

Barong Family, het label van Yellow Claw, debuteert dit jaar op Solar Weekend Festival met een eigen area. Voor dit bijzondere festijn nemen zij Mightyfools, Staltenhof, The Galaxy, Chase en Valentino Khan mee.

Daarnaast presenteert Solar ook een programma op de camping. O.a. Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Rave van Fortuin, Puinhoop Kollektiv, Pablo Discobar Soundsystem en méér zullen ervoor zorgen dat Solar tot in de late uurtjes los gaat. Voor de echte die-hards keert de welbekende 72-uurs tent terug, waar het écht vier dagen lang (dag en nacht) feest is.


Solar Weekend Festival

Solar Weekend vindt plaats van 3 tot en met 6 augustus aan De Maasplassen in Roermond. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Bas Baetsen

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...