maandag, december 4, 2023

Steve Angello headliner WiSH Outdoor, line-up compleet

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Steve Angello headliner WiSH Outdoor, line-up compleet

De line-up voor WiSH Outdoor is met meer dan 150 acts compleet. Naast Steve Angello (voorheen Swedish House Mafia), zijn ook o.a. Showtek, Gunz for Hire, Laidback Luke, Sander van Doorn, Headhunterz en Brennan Heart te zien in Beek en Donk.

WiSH Outdoor

Eerder werden al grote namen als Ummet Ozcan, Radical Redemption, Atmozfears en Chocolate Puma gepresenteerd. Kijk hier voor de volledige line-up.

Steve Angello is de absolute headliner van het driedaagse festival. Na afwezigheid van meer dan een jaar staat de Zweed op 1 juli weer op Nederlandse bodem.

A new adventure awaits

WiSH Outdoor is in al die jaren uitgegroeid tot een groot fenomeen in het festivallandschap. Afgelopen zes edities waren uitverkocht. Daarnaast sloeg de organisatie haar vleugels uit, wat resulteerde in editie(s) in Mexico en Italië. Het thema van dit jaar is Adventurers of the Sea.

WiSH staat bekend om de gevarieerde programmering en indrukwekkende podia. Drie dagen lang biedt het festival een breed programma aan muziekstijlen. Hardstyle, techno, house, pop en rock zijn slechts een paar voorbeelden.

Hostings

Ook zijn er dit jaar weer een tal aan hostings op het festival. Zo werd eerder bekendgemaakt dat The Ace of Spades, het hardstyle-feest dat eind vorig jaar succesvol debuteerde in Schijndel, verantwoordelijk is voor de hosting van de hardstyle-area op vrijdag en zaterdag (de raw area).

>> Zie ook: Hoe WiSH Outdoor zich ontwikkelde tot festival van formaat <<

Er zullen ook hostings zijn van Mr. Belt & Wezol (The Cuckoo’s Nest), Rewind Amsterdam en Cirque du Rave. Villa Ananas is ook weer van de partij om het festival te voorzien van zomerse deuntjes.


Tickets WiSH Outdoor

WiSH Outdoor vindt dit jaar plaats op 30 juni, 1 en 2 juli in Beek en Donk. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....