maandag, november 23, 2020
Home Music House Los in de Kempen: House of Nuns en Elsom Open Air

Los in de Kempen: House of Nuns en Elsom Open Air

-

De Kempen staat bekend als een schitterend natuurgebied, maar er kan dit voorjaar ook uitstekend gefeest worden. Op 2 april vindt House of Nuns plaats in Oirschot en op 21 mei wordt de eerste editie van Elsom Open Air georganiseerd in Reusel.

House of Nuns

House of Nuns in het Hof van Solms is 2 april toe aan de derde editie. Het festival heeft drie area’s. Op de mainstage staan onder meer Ruthless, DJ DAANI en David Ghetto. Verder is er een techno/deephouse area (o.a. Pieter Lepelaars) en een feestcafé vol gekkigheid en een silent disco. House of Nuns duurt van 21.00 tot 03.00 uur.

Elsom Open Air

- Advertisement -

Ruim een maand later, op 21 mei, volgt de eerste editie van Elsom Open Air in Reusel. Het festival komt uit de hoge hoed van El Sombrero, de club uit diezelfde plaats.

Elsom Open Air

Bezoekers kunnen op Elsom Open Air van 14.00 tot 01.00 uur losgaan op drie verschillende area’s. De mainstage wordt gevuld met nationale artiesten en lokale talenten. Het hardstyleconcept HARDER van El Sombrero komt terug in een festivaltent. De komst van Frequencerz is al aangekondigd. Tot slot nog Club Fiesta, waar je van Aprés Ski en Nederlandstalig tot klassiekers uit de jaren ’90 hoort.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...