dinsdag, februari 27, 2024

Mandala Festival maakt volledige line-up bekend

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Mandala Festival maakt volledige line-up bekend

Mandala Festival heeft de volledige line-up bekendgemaakt. Dj-namen zoals Palmbomen, Elias Mazian, Arjuna Schiks, Tom Trago, Awanto3, William Djoko en T.Raumschmiere komen eind juni naar Wanroij. Acts uit alle windstreken maken de line-up compleet; denk onder meer aan Omar Souleyman, The Mauskovic Dance Band en Terakraft.

Mandala Festival 2019 vindt plaats van 27-30 juni op De Bergen in Wanroij. Creatievelingen, verdeeld over 20 tribes, geven het festivalterrein naar eigen inzicht vorm. Het festival draait om veel meer dan alleen muziek. Ook kunst, wellness en theater spelen een grote rol tijdens Mandala’s weekender. Daarnaast krijgen bezoekers een grote mate van vrijheid rond het water van recreatiepark De Bergen. “Plaats je tent waar je wilt en slaap waar je wilt!”

 

HERE WE GO! Voor jullie: de line-up van Mandala Festival 2019! 🎧Line-up: ext.re/mandala2019-lineup🏝Tickets: ext.re/mandala-2019

Geplaatst door Mandala Festival op Donderdag 14 maart 2019

Tot slot belooft ook Mandala duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben. Met afvalscheiding, duurzame energie en een bestemming voor food waste wordt er al een aantal stappen gezet. Ook heeft Mandala de plastic promise afgelegd, om plastic op het festival duurzaam aan te pakken.

Check de eventpage van Mandala Festival voor tickets en het laatste nieuws. 

 


>> Zie ook: DGTL opent seizoen: De grootste klimaat-dans van Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Bas Baetsen

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir,...