zaterdag, februari 24, 2024

MARMALADE: nieuw ‘burlesque’ feest in Blue Collar Eindhoven

-

Home » Genres » House » MARMALADE: nieuw ‘burlesque’ feest in Blue Collar Eindhoven

MARMALADE is de naam van een nieuw, thematisch house-/technofeest dat op 16 april plaatsvindt in een debuterende partylocatie: het Blue Collar Hotel op Strijp-S in Eindhoven. Aanstormend talent Budakid (onlangs al op Funki Bizniz in het tegenover gelegen Radio Royaal) en oud-Eindhovenaar Victor Coral zijn de headliners.

Initiator van het evenement is 9styles, een nieuwe organisatie van Raymond Peeters en Maarten Meijer. Ze draaien al sinds de begintijd mee in de housescene, als party-organisators en als dj-duo Marty Moustache & Ray Chardonnay (ook actief op MARMALADE).

MARMELADE

Burlesque

Meijer legt uit dat MARMALADE voor een combinatie van dingen staat. “Een beleving rond het vooroorlogse Burlesque-thema, gecombineerd met diepe, melodische house en techno.”

Burlesque-danseres Miss Riskina, die onlangs tot ‘Queen of Burlesque 2016’ is bekroond, zal mede aan de beleving bijdragen. Bij succes wil 9styles met het concept op reis naar verschillende steden in Zuid-Nederland.

Blue Collar Theater

Theaterzaal

Blue Collar is als locatie voor house-events nog niet bekend. Meijer: “Maar het beschikt over een burlesque ingerichte theaterzaal met een capaciteit van 244 bezoekers. Het straalt een zekere klassieke klasse uit en de zaalcapaciteit sluit aan bij ons uitgangspunt: een warme en intieme beleving.”

9styles denkt dat het met MARMALADE zeker nog iets kan toevoegen aan de toch al goed gevulde Eindhovense party-kalender.

“In Eindhoven en omgeving vinden veel leuke feesten plaats, maar ook veel feestjes van eenzelfde aard. Daar willen we een stukje beleving aan toevoegen en dat doen we in het creatieve hart Strijp-S.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd