woensdag, februari 28, 2024

Maxi Jazz (Faithless) in oktober naar Tilburgs Poppodium 013

-

Home » Uncategorized » Maxi Jazz (Faithless) in oktober naar Tilburgs Poppodium 013

De voorman van één van ‘s-werelds grootste dance-acts komt dit jaar nog naar Poppodium 013. Maxi Jazz, bekend van Faithless, doet de Tilburgse poptempel op 5 oktober aan voor een dj-set.

Faithless verwierf internationale bekendheid dankzij hits zoals ‘God Is A Dj’, ‘Insomnia’ en ‘We Come One’. Daarnaast werkte Maxi Jazz samen met Robbie Williams en Tiësto aan hitsingles ‘My Culture’ en ‘Dance4Life’.

Met Faithless stond de Engelse dj en vocalist op ‘s-werelds grootste festivals zoals Creamfields, Rock Werchter, Ultra Music Festival en Global Gathering. In Nederland werd de dancegroep in het verleden geboekt op bijvoorbeeld Pinkpop, Lowlands en Dance Valley.
  

Maxi Jazz Solo

Tijdens zijn solo dj-set – hij stond er mee op festivals zoals Glastonbury, Pinkpop en Rock Werchter – mag het publiek een show vol met klassiekers verwachten. Ook vocalen van de Britse frontman ontbreken niet.

Op 5 oktober gaat vanaf 19:00 de Main Stage van 013 open voor het publiek – de show begint een uurtje later. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
 
 
 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Trance in januari: dit is de top 3 releases van Erwin Herkelman

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met verse muziek....

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...