zondag, oktober 1, 2023

Dit zijn de namen voor de 11e editie van Dominator

-

Home » Genres » Hardstyle » Dit zijn de namen voor de 11e editie van Dominator

Art of Dance en Q-dance hebben de indrukwekkende line-up voor Dominator bekendgemaakt. Het grootste hardcorefestival ter wereld wordt op zaterdag 16 juli georganiseerd op het E3-Strand in Eersel.

Dominator

Eersel als hardcore-hoofdstad van de wereld, schreven we eerder. Vorig jaar werd de 10e editie georganiseerd. Maar the rave goes on, ook deze zomer.

>> Zie ook: Shadowlands Terrorists: ‘Rebelse hardcore-act uit het zuiden <<

Alles wat hardcore te bieden heeft, komt samen op Dominator. Hardcore, industrial hardcore, oldschool, frenchcore, terror, speedcore en zelfs raw hardstyle. Er zijn meer dan 100 acts geboekt, die verdeeld over 7 area’s draaien. Het thema van dit jaar is ‘Methods of Mutilation’.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Rock The House #118: Rude Convict

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...