zaterdag, december 2, 2023

Nieuw Brabants partyconcept in de Effenaar: WEARE

-

Home » Genres » House » Nieuw Brabants partyconcept in de Effenaar: WEARE

De Effenaar in Eindhoven krijgt op 16 januari een nieuw partyconcept erbij: WEARE. De jonge producer Regilio Schalks en promotor Kayo van Zoest hebben de handen ineen geslagen en zijn naar het poppodium gestapt. “We willen Eindhoven eens goed op zijn kop zetten met een goede line-up aan house dj’s en een sterke productie”, aldus Van Zoest.
WEARE

Regilio produceert al zeven jaar muziek en heeft sinds een jaar een contract bij 2-Dutch, waar Showtek ook getekend heeft. Kayo staat vanaf dag één dicht bij Regilio’s muziekcarrière en volgt de ontwikkelingen in de muziekscene op de voet.

Bij WEARE draait het vooral om de goede dj sets en de sterke show eromheen. Ledwalls, CO2 kanonnen of een lasershow, alles wordt uit de kast getrokken. Maar hun uitingen naar buiten toe houden ze juist clean en simpel.

Less is more

“Wij weten zeker dat het ‘less is more’ idee achter WEARE aanslaat op de mensen. Als je onze facebook pagina bekijkt is alles zwart-wit en symmetrisch”, zegt Van Zoest. Daarnaast wordt iedere dj gepresenteerd met een korte teaser. “Ons doel is om de mensen een echte knal avond te geven waar ze gewoon ouderwets helemaal losgaan! De verwachtingen van de mensen zullen hopelijk overtroffen worden op de eerste editie van WEARE.”

‘Ons doel is om de mensen een echte knal avond te geven’

In de toekomst hopen de jongens een gevestigde naam te krijgen in de partyscene van Brabant. “De mensen moeten ons blind kunnen vertrouwen op elke keer weer een toffe editie van WEARE.” De gesprekken voor drie volgende edities zijn in ieder geval al gaande.

De eerste editie van WEARE vindt op zaterdag 16 januari plaats in de Effenaar. Onder andere Bobby Burns, Regilio en Brooks zijn bevestigd. Meerdere namen volgen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...