zondag, oktober 1, 2023

Nieuw Foodstock-festival in Eindhoven serveert mond en oor

-

Home » Nieuws » Nieuw Foodstock-festival in Eindhoven serveert mond en oor

Je vindt ze tegenwoordig zo'n beetje in iedere (middel)grote stad, karavanen van geurende caravans, stands en bars met hapjes, drankjes en gerechten uit de verste windstreken. Maar een foodtruck-festival dat nadrukkelijk ook bands en dj's programmeert is schaars. Foodstock, van 24 tot en met 26 juli op het terrein van de Technische Universiteit in Eindhoven, gaat de smakelijke uitdaging aan.
Foodstock

Foodstock, met in de naam een dikke knipoog naar het legendarische Woodstock van 1969, kiest daarmee de omgekeerde weg van een muziekfestival als Best Kept Secret in Hilvarenbeek, dat hoog inzet op een ‘food line-up’.

“Foodtrucks vormen de basis van Foodstock, de muziek zal de sfeer dienen”, aldus initiator Davy Versfeld. “Maar de koppeling is de onderscheidende waarde. Als dit een succes is willen we Foodstock ook in andere plaatsen gaan doen.”

Foodtrucks zijn basis, muziek is dienend

Op het groenrijke terrein van de TU/e staan tijdens Foodstock 2 podia. Een met livemuziek van bands (Livestock, geprogrammeerd door Elvin Usidame van de Effenaar) en een met relaxte, lounge-achtige muziek door dj’s (Deepstock). Onder hen residents van Ensuite en Paperclip.

Foodstock is gratis toegankelijk en kent geen leeftijdsgrens.

Foodstock

Datum: 24 t/m 26 juli
Locatie: Terrein Technische Universiteit Eindhoven
Tijden: vrijdag 16.00-00.00, 12.00-00.00, zondag 12.00-22.00
Entree: gratis

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd