dinsdag, november 24, 2020
Home Music Techno Nieuw, meerdaags techno-festival van UDC in Rosmalen: AREA51

Nieuw, meerdaags techno-festival van UDC in Rosmalen: AREA51

-

AREA51 is de naam van een groot nieuw techno-festival van UDC (bekend van Dance Valley) in samenwerking met Libema in Rosmalen. Van 27 tot en met 29 mei is de eerste editie voor maximaal 15.000 man op het terrein van Autotron Rosmalen en vakantiepark Dierenbos.

Verdeeld over maar liefst 8 verschillende area’s kun je als liefhebber het techno-genre in alle gedaantes ondergaan op AREA51. De organisatie hoopt de line-up binnenkort bekend te kunnen maken.

Naast losgaan bij de tenten, vaste ruimtes en open air stages kun je op AREA51 dwalen door het bos, meedrijven op de beats op het pontonpodium, van eiland naar eiland hoppen in de centrale vijver, of chillen op een strandje.

- Advertisement -

AREA51

Bezoekers van AREA51 kunnen kiezen voor 1 dag of 2 dagen festival. Overnachten kan in (eigen)tenten op de camping of in luxe vakantiehuisje die vlak naast het festival terrein zijn gelegen in vakantiepark Dierenbos.

Bezoekers die kiezen voor een verblijf op de camping of in een huisje hebben bovendien toegang tot de pre-party op vrijdag en de after party op zaterdag.

Libema

AREA51, niet te verwarren met het gelijknamige skatepark in Eindhoven, is voor Libema het tweede grote dance-festival op een van zijn terreinen. In augustus vindt op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek sinds jaar en dag Decibel Outdoor plaats, van b2s.

Tickets voor AREA51 zijn vanaf 15 december verkrijgbaar via de website. Eerst met early bird-korting: dagtickets kosten 32,50, combipasses 60,- en camping packages 90,-.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...