woensdag, februari 28, 2024

Paradijs Van Het Zuiden, ‘Brabants festival van de toekomst’

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Paradijs Van Het Zuiden, ‘Brabants festival van de toekomst’

Het zonnige zuiden is een festivalpareltje rijker: Paradijs Van Het Zuiden. In Den Bosch slaan Losjes, Duikboot Festival, Vunzige Deuntjes, Rewind, Daisy, Café De Puinhoop en RGB Silent Disco de handen ineen voor een zomers feestje dat echt alleen maar hier, onder de rivieren gevierd kan worden.

 

Achter de samenwerking van (vooral Brabantse) podiumhosts staan de Mannen Van De Wereld. Dat creatieve bureau kun je kennen van hun werk achter de schermen bij bijvoorbeeld Vrijstad Festival en By The Creek Festival in Utrecht.

Toekomst

MvdW-marketeer Pieter Bertram: “We zien dat er in Brabant heel veel gebeurt de afgelopen jaren in het nachtleven. Heel veel nieuwe initiatieven van leuke, jonge mensen. En je hebt natuurlijk al heel veel festivals in Brabant, maar dat zijn toch een beetje een ander type festivals. Wij dachten dat het wel tijd werd om met al die leuke jonge nieuwe partijen een echt Brabants festival van de toekomst neer te zetten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door paradijsvanhetzuiden (@paradijsvanhetzuiden) op

Line-up

De organisatie belooft een ‘paradijselijk oord’ op de Pettelaarse Schans in Den Bosch met vijf verschillende podia: “Een hele mooie locatie, in een paradijselijke setting. Het gaat echt in de sfeer zitten, we gaan heel veel met decor doen.”

Die podia worden gedeeld door bekende concepten zoals Vunzige Deuntjes, Duikboot en Rewind. Later maakt Paradijs Van Het Zuiden ook de artiesten-line-up bekend, Bertram: “Het wordt een beetje van beiden. De focus van het festival ligt meer op de beleving, de mensen en de hosting-partijen. Maar er komt ook een goeie line-up naar buiten, ergens in maart. Daar staan ook wel wat headliners op, zeker!”

 


Paradijs van het Zuiden & Festival Transfer

Paradijs Van Het Zuiden wordt gevierd op 29 juni op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Tickets en meer info vind je hier.

Festival Transfer verzorgt busreizen naar het festival, hier meer info en tickets.

Festival Transfer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan nog gepland voor augustus

In 2020 zagen we de festivalzomer in z'n geheel verdwijnen door het coronavirus, met livestreams, zitconcerten en autodisco's...