woensdag, december 6, 2023

Nieuwe track vader-zoon-duo Marco V en Thomas Newson: ‘Together’

-

Home » Genres » EDM » Nieuwe track vader-zoon-duo Marco V en Thomas Newson: ‘Together’

Donderdagavond ging-ie officieel in premiere op het televisiekanaal Xite: ‘Together’, de nieuwe single van vader Marco V en zoon Thomas Newson uit Heeswjk-Dinther.
 

 

Het is niet de eerste gezamenlijke productie van vader en zoon, die dit nummer samen met de Amerikaanse groep Rumors opnamen. Marco Verkuijlen bracht vorig jaar ook al en track met zijn zoon uit, ‘Jaguar’.

>> Lees ook ons interview: Marco V & Thomas Newson – apart naar de top, nu samen showtime

Nu wilde het duo graag een plaats met zang erbij. “Het zou ons kippevel bezorgen als je dat nummer straks in een club of op een festival draait en iedereen zingt het dan mee.”

ADE

Vader en zoon staan niet alleen samen in de Heeswijkse studio, maar ook samen op het podium. Afgelopen zomer draaiden Marco en Tommy een paar keer in de populaire Ibiza-club Ushuaia.

Ook tijdens ADE, Amsterdam Dance Event, volgende week zijn ze erbij. “We gaan samen een live-set doen op SlamFM en Thomas draait op de label-avond van Revealed Recordings.”

“Met z’n tweeën klinken we nog gevarieerder”

Our House had eerder dit jaar een exclusief interview met het bijzondere gelegenheidsduo. Daarin vertelden Marco en Tommy hoe de jonge dj/producer op eigen kracht door wist te breken, maar nu geniet van de synergie met zijn vader.

Marco: “We liggen dicht bij elkaar qua stijl: beiden houden we van energieke muziek met melodie en een groove. Maar we hebben ieder ons eigen accent. Tommy heeft meer invloeden van de zogenaamde big room house. Dus met z’n tweeën klinken we nog gevarieerder.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze EDM hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute EDM hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...

Trance-boek ‘Hypnotised’: Lees-encyclopedie voor de echte liefhebber

Je moet er even voor gaan zitten: met 322 pagina’s is ‘Hypnotised - A Journey Through Trance Music’, verschenen...