zondag, april 18, 2021
HomeMusicHouseOfficiele aftermovie Flying Dutch is uit!

Officiele aftermovie Flying Dutch is uit!

-

De officiele aftermovie van Flying Dutch is uit. Het evenement, dat op 30 mei jl. onder meer in Eindhoven 30.000 bezoekers trok, staat ook voor 2016 weer op het programma. Als datum wordt zaterdag 28 mei genoemd. Enkele ticketbureau's geven nu al de gelegenheid om kaartjes te reserveren. De officiele aftermovie van 7 minuten geeft een mooi beeld van de show in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.
https://www.youtube.com/watch?v=2lQZuHDktQY&feature=youtu.be

Flying Dutch, een idee van componist John Ewbank, liet op één dag tien Nederlandse top-DJ’s draaien in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. In totaal kwamen op de drie events meer dan 100.000 bezoekers af. De DJ’s gingen per helicopter van locatie naar locatie. Eindhoven genoot op een groot terrein op Strijp-S met name van de DJ’s uit eigen provincie: Showtek uit Eindhoven (zie video) en Hardwell uit Breda, die de avond in de Lichtstad afsloten.

Nieuwe datum

- Advertisement -

Inmiddels circuleert op internet de datum van 28 mei 2016 als dag van de volgende Flying Dutch. Een aantal ticketbureau’s heeft nog geen kaarten in de voorverkoop, maar geeft al wel de mogelijkheid deze te reserveren. Flying Dutch 2016 zal weer in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam gehouden worden.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...

Festival tickets kopen anno 2021: Tot 15.000,- voor 538 Oranjedag (en de Voedselbank)

De Covid-pandemie duurt nu inmiddels al langer dan een jaar. Het grote festivalpubliek heeft al lang en breed last...