dinsdag, oktober 3, 2023

Publieksattractie ONSTAGE Experience opent: bezoeker maakt interactieve tour als top-dj 

-

Home » Nieuws » Publieksattractie ONSTAGE Experience opent: bezoeker maakt interactieve tour als top-dj 

Een nieuwe, unieke attractie waar bezoekers in de huid kruipen van een internationale top-dj, dat is ONSTAGE. Een dance-beleving waar je door 7 interactieve kamers wordt verwonderd, opent donderdag 15 september officieel haar deuren in Breda.

ONSTAGE is de eerste volledig interactieve dj-experience ter wereld. Het is een innovatief belevingsconcept waarbij bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van dancefestivals en topartiesten. Waar anders dan in Breda, broedplaats van sterren als Tiësto, Hardwell, R3Hab en Dannic. Laatstgenoemde top-dj verzorgde de soundtrack voor ONSTAGE.

Ultieme DJ-beleving

Iedere bezoeker ervaart in ONSTAGE hoe het voelt om een internationaal actieve dj te zijn. Dat gebeurt via een tour langs zeven verschillende ruimtes. Zo maak je je eigen dancetrack in de studio, bereid je je voor op een show in de kleedkamer en waan je jezelf uiteindelijk in de spotlights op het hoofdpodium van een internationaal dancefestival. De ‘afterparty’ wordt niet vergeten; iedereen gaat naar huis met persoonlijk gegenereerd beeldmateriaal. 

ONSTAGE I

Initiatiefnemer William Watts haalde 1,1 miljoen euro op om ONSTAGE te realiseren, mede door crowdfunding vanuit festivalorganisatoren en leveranciers, het Leisure Ontwikkel Fonds, Cultuurfondsen en een subsidie vanuit de Gemeente Breda. Volgens de gemeente draagt deze bezoekersattractie bij aan Breda als verrassende stad. 

Inspirerend

Watts: “ONSTAGE zie ik enerzijds als ode aan de Nederlandse dance-industrie, in de stad die zoveel top-dj’s heeft voortgebracht. We willen tevens bij jonge bezoekers de vonk overbrengen hoe gaaf het is om in de entertainment- of creatieve sector actief te zijn. Dat doen we door alle mogelijkheden die we hebben in onze regio naar voren te laten komen. ONSTAGE is er voor iedereen die wil meemaken hoe het is om op de mainstage te staan.”

ONSTAGE II
Foto: Tim van Etten

De officiële opening van ONSTAGE is op donderdag 15 september, tijdens een exclusieve avond voor media, dj’s, influencers, ambassadeurs en andere relaties. Voormalig nummer 1-dj Tiësto uit Breda, van wie in ONSTAGE ook een gouden plaat te zien is, nam onlangs al symbolisch het eerste entree-polsbandje voor de experience in ontvangst. Na de grote opening is het publiek iedere week van woensdag t/m zondag welkom in ONSTAGE.


Meer ONSTAGE

Voor meer informatie over de experience, check de website van ONSTAGE.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...