zondag, oktober 1, 2023

Ook in 2016 weer twee edities van Lakedance

-

Home » Genres » House » Ook in 2016 weer twee edities van Lakedance

Ook in 2016 komen er weer twee edities van Lakedance. Dat heeft festivalorganisator First Vision vandaag bekend gemaakt. De data zijn zaterdag 11 juni en zaterdag 13 augustus.

Met jaarlijks twee edities, meer dan dertig artiesten en in totaal 40.000 bezoekers is Lakedance inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende dance-festivals van Brabant. Het trekt publiek uit heel Nederland. Lakedance is een festival waar niet de absolute top-dj’s draaien, maar dat wel het nog betaalbare deel van de categorie juist daaronder brengt. Lakedance wordt gehouden op recreatieterrein Aquabest in Best. Op beide edities zijn de deuren geopend van 13:00 tot 23:00 uur.

Check hier de officiële Lakedance data-trailer:

En kijk hier naar de aftermovies van de edities van Lakedance in 2015.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan nog gepland voor augustus

In 2020 zagen we de festivalzomer in z'n geheel verdwijnen door het coronavirus, met livestreams, zitconcerten en autodisco's...

Luister terug: Jochem van Pelt e.a. over vooruitzicht naar festivalseizoen 2021

Donderdag 8 april was alweer de 7e aflevering van Dutch Dance Talks live op de audio-app Clubhouse. Tijdens het wekelijkse...