Oranjekade Festival pakt groter uit dan ooit tijdens Koningsdag

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Oranjekade Festival pakt groter uit dan ooit tijdens Koningsdag

Carnaval is weer voorbij, dat betekent dat iedereen weer uit kan kijken naar de volgende feest-special: Koningsdag en -nacht! Onlangs brachten we je al dit overzicht van een aantal mooie events. In Den Bosch is de Tramkade dit jaar weer een kloppend, oranje hart. Tijdens Oranjekade Festival wordt flink uitgepakt met een mooie line-up, vier verschillende podia en tal van verrassingen.

Inmiddels heeft Oranjekade Festival de line-up bekendgemaakt en sindsdien gaan de kaarten hard, aldus de organisatie. Bekende namen als Dimitri, David Vunk, Sevn Alias en Tunnelvisions treden op.

Ook lokale collectieven komen aan de beurt en zetten de Tramkade op z’n kop. De vier verschillende podia bestaan uit: De Kas (house en techno), De Loods (hiphop en guilty pleasures), Van Aken in het Werkwarenhuis (disco) en De Bossche Brouwers (rock-’n-roll).

Naast de muzikale line-up is er veel ruimte voor al jouw creatieve uitspattingen. Om een paar voorbeelden te noemen: een Karaoke Disco Feest, Pop-up Ping Pong en een Silent Disco Circus.

Dj-contest

Onlangs organiseerde This Is Our House samen met Oranjekade Festival een dj-contest. Van de in totaal 25 ingestuurde mixen, won de 18-jarige Miguel Cabral een back-to-back met dj Dimitri. Zijn draaitalent voor trippy en diepe techno heeft hem eerder optredens met headliners als ROD en Juan Sanchez opgeleverd.

Organisator Ivo Dierx: “Het programma van Oranjekade Festival is erg divers én creatiever dan de afgelopen jaren. De bezoeker kan zoveel verschillende dingen ontdekken dit jaar en daarbij is dit de grootste editie ooit. We gaan een samenwerking aan met Van Aken in het Werkwarenhuis en De Bossche Brouwers, iets om naar uit te kijken!’

Het oranjegevoel

Mocht je even willen ontsnappen aan de drukte, duik dan het eetparadijs in waar je ontelbaar veel lekkere foodtrucks vindt. Of struin door de straatjes van de Tramkade en laat je verrassen. Grote kans dat je de volgende ochtend wakker wordt met schmink op je gezicht en glitters in je broekzak.

Alles is overdekt, dus je kunt gegarandeerd met de voetjes van de vloer. Alle leeftijden zijn welkom en daar is het programma van Oranjekade Festival ook op aangepast. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen en kunnen zich volop vermaken.


 

Oranjekade Festival

Meer informatie en tickets: check https://www.oranjekade.com

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het RoXY Archief van fotografe Cleo Campert: Unieke inkijk in de uitbundige vroege housetijd

Het was de oer-club van de house in Nederland: de RoXY in Amsterdam. Er verscheen al eens een (tekstueel)...

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...