zondag, april 18, 2021
HomeMusicHouseOud en nieuw-feest Vorstelijck in Tilburg kiest voor verbreding

Oud en nieuw-feest Vorstelijck in Tilburg kiest voor verbreding

-

Shermanology, Francois en Mental Theo zijn dit jaar enkele van de bekendste namen op Vorstelijck, met oud en nieuw in de Koepelhal in Tilburg.

Het langst lopende oud en nieuw-feest van Tilburg kiest bij de 8e editie voor verbreding. Dance voert nog wel de boventoon, maar er zijn meer stijlen.

Organisator Martijn Coehorst wil met de aangepaste programmering een diverser publiek aanspreken: “Oud en nieuw vier je met je vriendengroep. Dus wil je van alles wat.”

Tessler

- Advertisement -

In de dance-zaal is vooral ruimte voor house en EDM. Daar draaien onder andere Shermanology, Tessler, The Z en Johnson & Ray.

Vorstelijck

In de 90’s-00’s area staan dance en andere muziek uit deze decennia centraal. Je gastheren zijn hier onder meer Mental Theo en – voor een thuiswedstrijd – Francois (check hier ons interview met hem) en 90’s DJ’s on Tour met o.a. Coenio.

Een stukje volkser nog is het in het Klein Café. Een speciaal aangekleed deel van de Koepelhal waar een kroegmix wordt gedraaid.

 

Vorstelijck: 1 januari van 0:30 tot 7:00 in de Koepelhal in Tilburg. Kaarten (regulier 35 euro, VIP 125,-) zijn verkrijgbaar via www.vorstelijck.nl.  

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...

Festival tickets kopen anno 2021: Tot 15.000,- voor 538 Oranjedag (en de Voedselbank)

De Covid-pandemie duurt nu inmiddels al langer dan een jaar. Het grote festivalpubliek heeft al lang en breed last...