maandag, december 4, 2023

Paaspop haalt ook 2manydjs, Noisia en Pendulum naar Schijndel

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Paaspop haalt ook 2manydjs, Noisia en Pendulum naar Schijndel

Met de bekendmaking van de line-up in de WE ARE ELECTRIC stage heeft Paaspop nog meer dikke namen aan zijn dance-affiche toegevoegd. Woensdag onthulde de organisatie dat ook 2manydjs, Noisia en Pendulum naar Schijndel komen. In alle drie de gevallen betreft het een dj-set.

 

Paaspop werkt al jaren samen met WE ARE ELECTRIC. Dat haalt dit jaar o.a. Chemical Brothers en Eric Prydz naar Boxtel, maar de namen voor het Paaspop-affiche mogen er ook zijn. Met Noisia en Pendulum komen grootheden uit de drum ’n bass naar Brabant. En 2manydjs staat met zijn energieke, diverse sound ook garant voor dampende massa’s.

De afgelopen weken onthulde Paaspop reeds tal van nieuwe acts en nog meer gloednieuwe area’s. Zoals een techno-stage en ‘Papi Chulo’, met latin.

Daarnaast voegde organisatie onlangs nog namen als De Hofnar, Kris Kross Amsterdam, Brennan Heart en Phuture Noize toe aan de line-up.

Paaspop 2018

Liefhebbers van elektronisch dansgeluid kunnen dus weer volop hun hart ophalen op Paaspop 2019. ‘Detroit’ heet het kakelverse techno-territorium. Daar zijn onder anderen Ellen Allien, Freddy K, Nadia Struiwigh en Sandrien te bewonderen.

Daarnaast maakte de organisatie ook nog de namen van onder meer ROD, Jameszoo, Kraantje Pappie, De Jeugd van Tegenwoordig en Bizzey bekend. Deze week voegt Paaspop in totaal 25 nieuwe namen toe aan de al aangekondigde lijst met acts. Andere bekende nieuwe dj-namen in de line-up: Freddy Moreira en Fiesta Macumba Soundsystem.


Volg TIOH op Facebook:


Eerder al maakte Paaspop een pak andere namen bekend, waaronder diverse dance-acts van nostalgische inborst. Zo is bijvoorbeeld het Duitse Scooter present. Net als, van eigen Brabantse bodem, Charly Lownoise & Mental Theo. Het duo treedt op met een speciale show rond hun 25-jarig jubileum.

Dan zijn we al bij de hardere stijlen aanbeland. Die worden sowieso vertegenwoordigd door D-Block & S-te-Fan.

Verder is een live-optreden van Sam Feldt te verwachten, die om de hoek in Boxtel opgroeide. Hostings komen er onder andere van Smèrrig en Disco Snolly, met de welbekende rollerskatebaan.

>> VIDEO: Geniet na van een groots Paaspop 2018

Snolly op Paaspop

Lancering kaartverkoop

Paaspop wordt van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide in Schijndel gehouden. De kaartverkoop loopt, tickets zijn hier te krijgen.


Paaspop 2019

Meer info en tickets via de website.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Het grote afscheidsinterview van Marcel Mingers (Extrema): ‘Solar en XO zullen doorleven’

Met zijn Extrema groeide Marcel Mingers uit tot een van de grondleggers van de Nederlandse dancecultuur. Nu, na 30...