vrijdag, december 8, 2023

Paaspop presenteert eerste 40 namen voor 2019

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Paaspop presenteert eerste 40 namen voor 2019

Na winter en kou komt… Paaspop! Het is nog even, maar een van Brabants grootste festivals heeft de eerste 40 namen van de editie van 2019 bekendgemaakt. Vrijdag is de lanceerparty in bakermat Schijndel.

 

Paaspop 2019 wordt van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide gehouden.

Liefhebbers van elektronisch dansgeluid kunnen er uiteraard weer volop hun hart ophalen. Vooral zij met een nostalgische inborst worden verwend bij de bekendmaking van de eerste batch namen.

Paaspop 2018

Charly Lownoise & Mental Theo 25 jaar

Zo is bijvoorbeeld het Duitse Scooter present. Net als, van eigen Brabantse bodem, Charly Lownoise & Mental Theo. Het duo treedt op met een speciale show rond hun 25-jarig jubileum.

Dan zijn we al bij de hardere stijlen aanbeland. Die worden sowieso vertegenwoordigd door D-Block & S-te-Fan.

Verder is een live-optreden van Sam Feldt te verwachten, die om de hoek in Boxtel opgroeide. Hostings komen er onder andere van Smèrrig en Disco Snolly, met de welbekende rollerskatebaan.

>> VIDEO: Geniet na van een groots Paaspop 2018

Snolly op Paaspop

Launch Party

Vrijdag 23 november is het tijd voor de kick-off. Dan vindt in het centrum van Schijndel de gratis toegankelijke Paaspop 2019 Launch Party plaats van 17.00-21.00 uur.

Bezoekers kunnen hier al vóór de reguliere verkoop (die de dag erna van start gaat) tickets kopen, krijgen cadeaus en kunnen genieten van live muziek.  De dag erna, op zaterdag 24 november om 10.00 uur, start de online verkoop van de Early Birds.


Paaspop 2019

Meer info en tickets via de website.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Het grote afscheidsinterview van Marcel Mingers (Extrema): ‘Solar en XO zullen doorleven’

Met zijn Extrema groeide Marcel Mingers uit tot een van de grondleggers van de Nederlandse dancecultuur. Nu, na 30...