maandag, november 29, 2021
spot_img
HomeNieuwsNieuwe ronde, nieuwe namen voor Paaspop 2021: o.a. Fatboy Slim en Reinier...

Nieuwe ronde, nieuwe namen voor Paaspop 2021: o.a. Fatboy Slim en Reinier Zonneveld

-

Paaspop blijft haar line-up opbouwen! Deze week werd weer een reeks nieuwe namen voor Paaspop 2021 naar buiten gebracht. Dit jaar is het festival voor het eerst niet gepland in het paasweekend, maar verplaatst naar 3, 4 en 5 september. Eerder werden al grote namen als Kris Kross Amsterdam, The Partysquad en Netsky aangekondigd. Gisteren werden hier nog enkele grote namen aan toegevoegd.

Twee prominente namen in deze nieuwe reeks zijn de Britse bigbeat-grootheid Fatboy Slim en Nederlandse techno-dj Reinier Zonneveld. Ook hardcore-legende Mental Theo en de hardstyle-tweeling van Sound Rush zijn bevestigd door Paaspop.

Dat Paaspop niet vies is van een beetje diversiteit in hun line-up is overduidelijk: naast de vele dance-artiesten, treedt bijvoorbeeld ook de 83-jarige (!) Duitse schlagerzanger Heino op en zien we verschillende bands uit genres als rock, indie en metal.

Eerdere aankondigingen

In februari kwam de eerste reeks namen online. Onder die eerste batch vielen grote namen als Netsky, Mr. Belt & Wezol, Paul Kalkbrenner en Wildstylez. In maart en april werden daar nog een flink aantal aan toegevoegd, waaronder Kris Kross Amsterdam, Fab x Paans en The Partysquad.

- Advertisement -

>> Check de volledige line-up hier

Paaspop 2021

Het is voor het eerst in het 47-jarige bestaan van Paaspop dat het festival in een ander weekend plaatsvindt dan het paasweekend. Toch zal deze driedaagse najaarseditie een groots spektakel worden: Paaspop belooft in september ‘The Greatest Show On Earth’ te zijn.

Meer info

Het blijft ondertussen nieuwe acts regenen, tickets vliegen als warme broodjes over de toonbank en Paaspop telt langzaam af naar het eerste weekend van september. Wie erbij wilt zijn en geen ticket heeft, moet snel zijn! Alleen vrijdagtickets en Ultimate Experience-tickets zijn nog in de verkoop. Check voor meer informatie ook even de website van Paaspop en blijf op de hoogte via Facebook.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Julie Brasser
Julie werkt op de redactie bij TIOH en heeft een echt hart voor de hardere stijlen. Ze volgt de opleiding CE-IEMES aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze is niet vies van een feestje; of dat nou een hardstyle festival is of een Latin party. Dansen is ook een echte passie: er zijn maar weinig muziekgenres waar ze niet van gaat bewegen.

Gerelateerd

EDM en future house in december: de tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

My Most Memorable Gig: DJ Baba (NL)

Iedere dj heeft er eentje: die unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. In gesprek...