vrijdag, april 23, 2021
HomeNieuwsPaaspop 2021: Tweede namenronde met o.a. The Partysquad en Kris Kross

Paaspop 2021: Tweede namenronde met o.a. The Partysquad en Kris Kross

-

Paaspop heeft afgelopen week een reeks nieuwe namen voor de 2021 editie naar buiten gebracht. Dit jaar is het festival voor het eerst niet gepland in het paasweekend, maar verplaatst naar 3, 4 en 5 september. Vorige maand werden de eerste 100 namen al aangekondigd en deze week kwamen daar nog eens 27 nieuwe bij.

De 27 nieuwe toevoegingen laten meteen de diversiteit zien waar Paaspop bekend om staat: van hiphop tot Spaanse fiësta, je kunt het zo gek niet bedenken. Zo is er ook een scala aan dance-acts bij: onder andere Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Bizzey, Jonna Fraser en Yung Felix zijn aan de reeds indrukwekkende eerste reeks namen toegevoegd.

Vorige maand kondigde Paaspop de eerste 100 namen aan voor september. Onder de eerste batch vielen grote namen als Netsky, Mr. Belt & Wezol, Paul Kalkbrenner en Wildstylez. De line-up is echter nog niet compleet, binnenkort kunnen we nog meer aanvullingen verwachten.

Paaspop 2021
- Advertisement -

Het is voor het eerst in het 47-jarige bestaan van Paaspop dat het festival in een ander weekend plaatsvindt dan het paasweekend. Toch zal deze driedaagse najaarseditie een groots spektakel worden: Paaspop belooft in september ‘The Greatest Show On Earth’ te zijn.

>> Zie ook: Nood breekt wet: Paaspop en DGTL verhuizen naar september

Tickets

Op zaterdag 27 februari gingen de weekendtickets voor Paaspop 2021 in de verkoop. Binnen 20 minuten waren deze volledig uitverkocht Op (paas)zaterdag 3 april gaan alle reguliere tickets in de verkoop via de website, maar deze zullen naar verwachting ook als een trein gaan.

Naast de reguliere festivaltickets, is het dit jaar ook mogelijk om een Ultimate Experience ticket te kopen. Met dit ticket kun je 3 dagen volop genieten van Paaspop met maximaal comfort en luxe. Bij dit ticket zijn o.a. een speciale parking bij de ingang en toegang tot de exclusieve luxueuze Paaspop Lounge inbegrepen.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Julie Brasser
Julie werkt op de redactie bij TIOH en heeft een echt hart voor de hardere stijlen. Ze volgt de opleiding CE-IEMES aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze is niet vies van een feestje; of dat nou een hardstyle festival is of een Latin party. Dansen is ook een echte passie: er zijn maar weinig muziekgenres waar ze niet van gaat bewegen.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: De top 3 van Joes Maas – april

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...