vrijdag, december 8, 2023

Paperclip Festival breidt uit, verhuist naar E3-strand in Eersel

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Paperclip Festival breidt uit, verhuist naar E3-strand in Eersel

Op 24 augustus verhuist Paperclip Festival naar het E3-strand in Eersel. Daarnaast breidt het festival uit naar maarliefst 6 podia voor de elfde editie, met als thema ‘????????’???!’. Dat laat de organisatie vandaag weten.
 

Het festival wordt deze zomer voor het eerst werkelijk op het E3-strand in Eersel gevierd. In 2015, 2016 en 2017 was het festival ook al bij het E3-strand te vinden, maar dan op het parkeerveld. Dit jaar heeft Paperclip eindelijk ruimte op het strand zelf.

In andere voorgaande jaren – ook in 2018 nog – streek Paperclip Festival neer op het Mortelveld in Eersel. “Het was er heel mooi, maar we groeiden toch een beetje uit ons jasje op het Mortelveld. Op een gegeven moment zijn er toch twee- tot drieënveertighonderd man op de been op zo’n dag. En dat midden in een woonwijk. Op het E3-strand hebben we iets meer ruimte om te groeien”, laat de organisatie weten.

 


GROOT Paperclip nieuws!

????????? ???????? – ????????'???! ?? ??? ?? ??????!

Het oude vertrouwde in een nieuw jasje: Na 10 jaar Paperclip verhuizen we dit jaar naar het E3 strand! ?☀️
Tussen het magische woud vind je op ?? ???????? een intiem festivaldorp met hostings en gekkigheid van onze vrienden:
SMÈRRIG • Biki90 • Bontgenoten & er komt nog véél meer aan! ?

→ Eerste tickets op ?? ???: www.paperclipfestival.nl

Posted by Paperclip Festival on Monday, May 13, 2019


 

????????’???!

Op en rondom het Brabantse festivalstrand zorgt Paperclip voor zes podia. Onder andere Biki90, Smèrrig en Bontgenoten zijn al bevestigd als hosts. Verder krijgt het terrein een echt centerpiece: “We willen het internet een beetje levend maken. Een pendelbus is dit jaar dus geen pendelbus meer een WeTransfer. Het infopunt is natuurlijk Google en munten noemen we Bitcoins. Daarnaast willen we dit jaar een hele grote toren op het terrein bouwen, een zendmast.”

Over andere hosts of de line-up wil de organisatie nog niets kwijt, maar: “De techno-area heeft het altijd goed gedaan, dus die komt ook terug. Net zoals de classics-area – de grote tent waar bijvoorbeeld Johan Gielen of Darkraver in voorgaande edities hebben gestaan.”

Op 21 mei begint de kaartverkoop voor Paperclip. Volg Paperclip voor meer info.
 
Foto: Richard Brunsveld
 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Augustus: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....