zaterdag, maart 6, 2021
Home Music House Par-T gaat met Daydream Festival naar Mexico

Par-T gaat met Daydream Festival naar Mexico

-

Daydream Festival gaat naar Mexico. Na 6 succesvolle edities in Lommel trekt de Belgische tak van Par-T uit Erp naar Midden-Amerika met het evenement, zo maakte de organisatie woensdag bekend. Ergens eind dit jaar vindt Daydream Festival plaats nabij Mexico Stad.

Vorig jaar maakte ook WiSH Outdoor al de stap naar Mexico. Na Tomorrowland is Daydream bovendien het tweede Belgische festival dat een internationale editie opstart.

“De interesse was er al meerdere jaren vanuit allerlei windstreken”, aldus Roel Berens, organisator van Daydream Festival vanuit Par-T BVBA. “We hebben gewacht tot het perfecte moment om deze stap te maken. Zowel het concept als de organisatie moeten staan als een huis. Dit lijkt nu allemaal samen te komen”.

- Advertisement -

Banner Daydream

Daydream Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gethematiseerd festival waar de beleving centraal staat. Tegelijkertijd is achter de schermen het concept klaargestoomd voor de stap naar het buitenland.

Sebasian Ingrosso

Par-T maakte eerder deze week de line-up bekend voor de moeder-editie, met Sebastian Ingrosso als kopstuk. De Zweedse DJ en producent van Italiaanse afkomst reist normaal met Axwell, maar zal op 16 april een solo performance neerzetten.

Naast Ingrosso zullen headliners als Blasterjaxx, Nervo, Don Diablo en Ummet Ozcan de sfeer een flinke boost geven aan Daydream Festival 2016.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

MY FIRST GIG: Broken Element (DE)

Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van het eigen slaapkamertje en plots...