Par-T trapt festivalseizoen af met LIVE AGAIN! Festival in juli

-

Home » Nieuws » Par-T trapt festivalseizoen af met LIVE AGAIN! Festival in juli

Par-T heeft razendsnel geschakeld en komt met een van de allereerste festivals sinds de lockdown: LIVE AGAIN! Festival. Op zaterdag 3 juli trappen ze af met Harmony of Hardcore presents – LIVE AGAIN! Festival. Een week daarna is de beurt aan 7th Sunday Festival presents – LIVE AGAIN! Festival, op zaterdag 10 juli. Beide festivals hebben ruimte voor 10.000 bezoekers en vinden plaats op festivalterrein De Roost in Erp, vlakbij Veghel.

Ook voor organisator Johan Dortmans is het nieuws bijna niet te geloven. “Maar het gaat echt gebeuren. We gaan LIVE AGAIN!” Bezoekers hoeven zich ook geen zorgen te maken over het entertainment: Tijdens de ‘Harmony of Hardcore presents’ editie, op 3 juli, staan ruim 60 artiesten verspreid over de 6 verschillende area’s. O.a. Sefa, Partyraiser, Lady Dana, Nosferatu en The Playah zijn daarbij.

De namen die het festivalseizoen op de ‘7th Sunday Festival presents’ editie mogen aftrappen, zijn o.a. Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Bizzey, FeestDJRuud en Brennan Heart. Ook de vaste hostings als Smèrrig, Herrie met Gerrie en Disco Snolly zullen gegarandeerd aanwezig zijn.

Testen voor Toegang

De LIVE AGAIN! Festivals zijn officiële Testen voor Toegang-evenementen. Dat houdt in dat bezoekers vooraf een negatief testbewijs moeten laten zien bij de entree. Bezoekers dienen zichzelf maximaal 40 uur voor aanvang van het festival te laten testen. Op het festivalterrein zelf is het weer feesten als vanouds, dus zonder 1,5 meter en zonder mondkapje.

Alle festivalbezoekers zijn al 1,5 jaar aan het uitkijken naar het moment dat festivals weer mogen. Onlangs kwam er ook eindelijk groen licht voor de festivals vanuit de Nederlandse overheid. Dortmans: “Als we vanaf 1 juli weer live mogen dan zijn we aan alle festivalfans verplicht om dat direct te faciliteren! Tijdens LIVE AGAIN! Festival kunnen we weer flaneren, beuken en sjansen. Het gaan twee memorabele evenementen worden met een stortvloed aan geluksmomenten!”

Tickets

De ticketverkoop is vandaag gestart om 08.00 uur voor de vaste achterban van beide evenementen. Vanaf 12:00 uur gaat de openbare voorverkoop van start via www.liveagainfestival.nl.

UPDATE: Inmiddels heeft Par-T voor beide festivals een extra editie aangekondigd op 4 en 11 juli, de zondagen van de festivalweekenden. Je kan hier ook tickets voor kopen via de website hierboven. De tickets voor de zaterdagen zijn uitverkocht.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Julie Brasser
Julie Brasser
Julie werkt op de redactie bij TIOH en heeft een echt hart voor de hardere stijlen. Ze volgt de opleiding CE-IEMES aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze is niet vies van een feestje; of dat nou een hardstyle festival is of een Latin party. Dansen is ook een echte passie: er zijn maar weinig muziekgenres waar ze niet van gaat bewegen.

Gerelateerd

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

De top 3 hardstyle releases in augustus 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...