dinsdag, november 24, 2020
Home Nieuws Party-agenda Our House voortaan verzorgd door DJ Guide

Party-agenda Our House voortaan verzorgd door DJ Guide

-

Eerlijk is eerlijk: in sommige takken van sport zijn anderen gewoon beter en completer. En samen sta je sterker. Our House is daarom blij met de samenwerking die het is aangegaan met DJ Guide, de grootste party-agenda van Nederland (en omliggende landen).

Hun overzicht van alle feesten, festivals en andere dance-events in het zuiden is voortaan ook te zien op onze agendapagina. En vervangt daarmee onze vorige, zelf beheerde lijsten.

De basic info van de zuidelijke party’s (naam, datum, tijd, locatie) vind je handig op een rij op thisisourhouse.nl/events. Voor alle verdere info klik je direct door naar het item op djguide.nl.

- Advertisement -

De ombouw werd mede mogelijk gemaakt door onze web-architecten van Goodday.

DJ Guide

Our House op DJ Guide

Andersom zal content van Our House ook regelmatig te vinden zijn op de kanalen van DJ Guide. Minimaal één keer per maand wordt een van onze exclusieve verhalen of nieuwsupdates daar uitgelicht.

Klik hier om naar onze vernieuwde party-agenda te gaan.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...