vrijdag, december 8, 2023

Hard met Bart: 2×2 partytips met RUSH Festival en meer

-

Home » Algemeen » Hard met Bart: 2×2 partytips met RUSH Festival en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag met nieuwe partytips de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

After Pussy lounge

De eerste Pussy lounge at the Park op het Breepark in Breda staat zaterdag 11 juni op de agenda. Het concept hoef ik je niet uit te leggen, toch? De hardere stijlen in de blender en gaan met die banaan. Ben je nu nog niet uitgestuiterd na Pussy lounge? Dan is de gratis afterparty in De Boulevard jouw bestemming.

Zaterdag 11 juni van 23:00 tot 04:00 uur in De Boulevard in Breda. Gratis entree.

RUSH

RUSH Festival

Freestyle, hardstyle, hardcore, een beetje early rave en wat classics. Het harde spectrum is op RUSH Festival goed vertegenwoordigd. Zo staan op de indoor mainstage onder meer Jones, Dr. Rude, Pat-B en Playboyz.

Zaterdag 11 juni van 17:00 tot 01:00 uur op Sportpark de Braken in Soerendonk. Tickets kosten 15 euro en 20 euro aan de deur.

Your Ultimate Time Out invites D-Sturb

Zo, D-Sturb had even een hit te pakken met zijn remix van Menace van Warface en Frequencerz. Gedraaid op onder meer Hard Bass en ineens wist de hele hardstyle-community wie deze man is. Nu dus te zien en horen in Time Out.

Zaterdag 11 juni van 22:00 tot 05:00 uur in Time Out in Gemert. Tickets kosten 8 euro.

Alliance

The Alliance of Noize

Een ouderwets avondje raggen en beuken met bijvoorbeeld Gizmo en The Vinyljunk. Het kan bij The Alliance of Noize. Op het muzikale menu staat freestyle, hardcore, early hardcore, early rave en millennium. Dikke prima!

Vrijdag 17 juni van 22:00 tot 05:00 uur in The Borderline in Zundert. Tickets kosten tot 23:00 uur 5 euro, daarna 7,50 euro.

Meer partytips? Check dan onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...