vrijdag, februari 23, 2024

Hard met Bart: 2×2 partytips met Simply Wild en meer

-

Home » Algemeen » Hard met Bart: 2×2 partytips met Simply Wild en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag met nieuwe partytips de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Battle Royale

6 dj’s, 6 uur, geen timetable: dat is het recept voor Battle Royale. Alle dj’s draaien verschillende stijlen early hardcore (early rave, early hardcore en early terror) in één grote battle.

Zaterdag 4 juni van 21:00 tot 03:00 uur in Club Broadway in Erp. Entree kost 2 euro.

Jump Classics

Epic Hard! XL – Jump Classics

Even terug naar 2007, toen jumpstyle Nederland veroverde. Een regelrechte hype, die daarna wegebde, maar nooit helemaal is weg geweest. Sterker nog, door de freestyle is jump weer opgeleefd. Reden genoeg voor een avond vol jump classics bij Epic Hard! XL. Toeval of niet? Een dag later is het Pussy lounge at the Park (uitverkocht) in Breda.

Vrijdag 10 juni van 22:00 tot 04:00 uur in Club Epic in Tilburg. Gratis entree tot 23:00 uur, daarna kost een ticket 7,50 euro.

Harder XXL

Deze is voor de liefhebbers van raw hardstyle onder ons. Radical Redemption en Sub Zero Project zijn de namen die het mogen doen bij Harder XXL in de Metro in Deurne.

Zaterdag 11 juni van 22:00 tot 04:00 uur in de Metro in Deurne. Tickets kosten 5 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Simply Wild

Simply Wild

De 5e verjaardag van Simply Wild in Mill. Dit jaar kent het intieme festival 2 area’s, waarvan er eentje is gericht op de hardere stijlen. Ran-D is de headliner, maar ook onder meer PRDX en Sjek staan in de line-up.

Zaterdag 11 juni van 13:00 tot 01:00 uur op Circuitpark de Kuilen in Mill. Tickets kosten 22,50 euro.

Kijk voor meer partytips in onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Na megahit kan niemand meer om Ransom heen

Zonder twijfel is 2017 het jaar van Ransom. Een jaar waarin Remko van der Steen (29) uit Made en...

This Is Our House Live: videoserie met dj-sets op locatie

Noem het de 'Boiler Room van Brabant', maar dan net beginnend: This Is Our House Live. Iedere maand gaan we...