maandag, december 4, 2023

Peteyfest gooit roer flink om voor komende editie

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Peteyfest gooit roer flink om voor komende editie

Het roer gaat flink om bij de komende editie van Peteyfest in Lierop. De mainstage verdwijnt en het terrein wordt ingevuld met zes kleine tot middelgrote area’s. Het festival zal ook niet meer tweedaags zijn. Zaterdag wordt nu de festivaldag. 

Peteyfest 2018

De organisatie wil op die manier vooruitstrevend blijven en meer ruimte bieden voor een breder programma. De kleinere area’s waren de voorgaande edities het populairst bij de bezoekers. Naast de zes area’s komt er ook een thematische food & drink area.

Café de Cave, De Hut en Dans & Grietje keren op zaterdag 26 mei gewoon terug. De overige drie area’s worden ingevuld door hardstyleconcept BOEMROOM, het Tilburgse collectief Meelstraat 34 en het Lieropse concept WWOP (drum ’n bass). Dat laatste concept maakt naar vier jaar haar rentree op Peteyfest (lees hier hoe Peteyfest transformeerde van tuinfuif naar succesvol festival). Vorig jaar was het festival nog tweedaags. De komende editie gaat de organisatie terug naar één festivaldag. De ticketprijzen gaan ook omlaag.

Peteyfest

Meer info over de kaartverkoop en het programma volgt binnen een aantal weken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Pris’ Weekendwijzer 2×2 tips met Come Out, Ploegendienst en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle,...

Peteyfest: van tuinfuif naar succesvol festival

Wat 9 jaar geleden begon als een uit de hand gelopen feestje in een tuin in Lierop (hebben ze...