vrijdag, februari 23, 2024

Plan de Champagne keert terug in 013, Nachtcollege host zaal

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Plan de Champagne keert terug in 013, Nachtcollege host zaal

Plan de Champagne keert met oud en nieuw terug in 013 in Tilburg. Zaal-hostings zijn er dit jaar voor Daisy, Nachtcollege en RGB disco.

 

De grote zaal wordt net als vorig jaar gehost door het Tilburgs-Bredase Daisy. Gewapend met een fijne mix van 90’s, 00’s, classics en guilty pleasures verandert Daisy iedere dansvloer in één groot dans –en sjansfestijn. Niet voor niets verkopen alle feestjes van Daisy uit en was er deze zomer zelfs voor de eerste keer een eigen festival op de Spoorzone.

Nachtcollege

In de Jupiler Zaal is Nachtcollege de spot voor house- en technoliefhebbers. Normaal gesproken host Nachtcollege haar events in de Main van 013, maar tijdens Plan de Champagne vindt het college eenmalig plaats in de Jupiler Zaal.

Tot slot is er de Silent Disco van RGB, in de basement. Dat betekent: 3 verschillende kleuren, 3 verschillende kanalen en 3 verschillende muziekstijlen. En dat allemaal in de sfeervolle basement van 013.

>> Zie ook: Daisy verovert de dansvloeren <<

Plan de Champagne


Plan de Champagne

Zondag 31 december 23:59-6:00 uur, 013 Tilburg. De line-up voor Plan de Champagne wordt binnenkort bekendgemaakt. Voor tickets en meer info zie de eventpage.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...