zondag, februari 28, 2021
Home Nieuws Politie staakt ook op Extrema Outdoor

Politie staakt ook op Extrema Outdoor

-

Politieagenten leggen zaterdag 11 juli op Extrema Outdoor in Best hun werk tussen 14.00 en 17.00 uur neer. Ze reageren dan alleen op noodoproepen.
Politie_750x325_acf_cropped

Dat laten de 4 politievakbonden weten. Gedurende die 3 uur zullen ze geen lastpakken van de beveiliging overnemen en niet assisteren bij het regelen van het verkeer.

Dinsdagmiddag liet de organisatie weten nog met politie en gemeente te moeten overleggen, maar ze verwacht geen gevolgen voor het festival.

- Advertisement -

Vanwege de vastgelopen CAO-onderhandelingen leggen agenten zaterdag 4 juli ook twee uur hun werk neer tijdens Wish Outdoor in Beek en Donk. Daar heeft waarnemend burgemeester Ronnes van Laarbeek al over gezegd dat het geen gevolgen heeft voor het festival.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Daft Punk volgens de man die ze als eerste buiten Frankrijk boekte: ‘Waanzinnig goed’

Na 28 jaar stopt Daft Punk ermee, maakte het duo maandag bekend. De Vlaamse techno-pionier Peter Decuypere was medio...

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....