maandag, maart 4, 2024

Politie staakt van 19 tot 21 uur tijdens Wish Outdoor

-

Home » Nieuws » Politie staakt van 19 tot 21 uur tijdens Wish Outdoor

De politie legt tijdens het festival Wish Outdoor in Beek en Donk gedurende 2 uur het werk neer.
De ongeveer 40 agenten houden van 19:00 tot 21:00 uur een stakingsbijeenkomst buiten het terrein.

‘Geen problemen tot gevolg’

Volgens Frans Ronnes, waarnemend burgemeester van Laarbeek, gaat het festival gewoon door. Hij gaat nog in overleg met de organisatie en politie. Zowel de organisatie als het beveiligingsbedrijf denken niet dat de staking voor problemen zal zorgen.

De politie neemt die 2 uur onder meer geen arrestanten over en ondersteunt de verkeersregelaars niet. Ze blijft wel oproepbaar voor noodoproepen.

Organisator Tim Klomp Bueters: “Volgens mij is het wel goed te doen. Als er echt een probleem was, hadden we het wel gehoord van de gemeente of de politie. Morgen hebben we weer overleg. Daar zal het wel ter sprake komen.”

Staking tijdens Extrema Outdoor

De politievakbonden dreigen ook nog met een staking tijdens Extrema Outdoor op zaterdag 11 juli. Wanneer wordt besloten of die actie doorgaat, is nog niet bekend.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....