woensdag, december 6, 2023

Previous: nieuw event met early hardstyle in Valkenswaard

-

Home » Genres » Hardstyle » Previous: nieuw event met early hardstyle in Valkenswaard

Klassieke tracks uit het eerste hardstyle-decennium, geserveerd door dj's als Zany en Deepack. Dat is het recept achter Previous, een nieuw early hardstyle-evenement dat op zaterdag 31 oktober overdag en 's avonds plaatsvindt naast het Eurocircuit in Valkenswaard.
Organisator Minority Events (bekend van andere nostalgische dance-evenementen als Memorylane en Atmoz Classics) blikt met dit concept terug op de eerste 10 jaar van de hardstyle-scene (2002-2012).

De line-up van Previous – A Decade of Hardstyle bestaat uit Deepack, Zany, Josh & Wesz, Pavo, Super Marco May, Trilok en Chiren en Sunny D. Stuk voor stuk artiesten die hun sporen in de scene al lang en breed hebben verdiend.

Early bird-tickets voor Previous kosten €19,50 (excl. fee). De voorverkoop begint zaterdag 29 augustus om 10.00 via de website van Minority.

Previous

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...