woensdag, oktober 4, 2023

Pris’ weekendwijzer: 2 x 2 partytips (9-18 oktober)

-

Home » Genres » House » Pris’ weekendwijzer: 2 x 2 partytips (9-18 oktober)

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Festyland

Festyland

Festyland geldt in Brabant (en ver daarbuiten) als dé afsluiter van het festivalseizoen. Het tweedaagse evenement uit de koker van Par-T Events (o.a. 7th Sunday, Daydream) is qua muzikale programmering een combinatie van pop/rock, Nederlandstalig en dance. Dit jaar staan onder andere Jordy Dazz, Yellow Claw en La Fuente op de line-up.

Vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober in Volkel, kaarten vanaf 29,50 euro

Memorylane

Na het daverende succes van februari dit jaar, kriebelde het bij de organisatie om dit jaar nog een editie van Memorylane te organiseren. Op 10 oktober wordt de lat wordt weer een stukje hoger met natuurlijk een harde line-up o.a. Marcel Woods, Scot Project, Push, Dumonde en nog veel meer!

Zaterdag 10 oktober vanaf 20.00 uur  in het Klokgebouw Eindhoven, kaarten kosten 26,50 euro


 

 

What The IF?!

DDW: What the if…?! Openingparty

Vijf podia en meer dan dertig artiesten. Biki90 pakt flink uit tijdens What the IF, de officiële openingsparty van de Dutch Design Week in Eindhoven. Het belooft een avond te worden vol party, bier en bullshit. De lijst aan namen is dan ook lang: Puinhoop Kollektiv, Father Funk, Robob en de Witte Dieven staan op de verschillende stages, maar dat is nog lang niet alles. Als je even wil ontsnappen aan al die gekkigheid, rol je zo de silent disco in.

Zaterdag 17 oktober in De Oude Rechtbank en het Tuchthuis in Eindhoven, kaarten vanaf 10 euro.

ADE: we kunnen er niet omheen

Het is weer bijna zover: Amsterdam Daaaance Event! Voor deze tip sturen we je even naar boven de rivieren, maar de Brabantse gezelligheid gaat gewoon mee. Hardwell staat namelijk in de Heineken Music Hall, De Limburgse GANZ in de Tolhuistuin, Sander van Doorn met zijn label in Club Escape en de Banganagangbangers gaan los in de North Sea Jazz Club. Dat is nog lang niet alles, maar daarover volgende week meer.

14 t/m 18 oktober op verschillende plekken in Amsterdam, kaarten via ADE site

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Suburban Disco en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle,...