dinsdag, oktober 3, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Suburban Disco en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Suburban Disco en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Randomer

Suburban Disco

Club Smederij in Tilburg beukt er dit weekend hard in tijdens Suburban Disco met de Britse Randomer. Hij geeft een set weg van twee uur, maar niet voordat de Limburgse Sub_Surface de heupen heeft losgemaakt. De avond wordt afgesloten met de Duitse Rauschakustik op een manier die eigenlijk alleen thuishoort in de kerncentrales van Tsjernobyl.

Zaterdag 31 oktober in Club Smederij van 22:00 tot 04:00 uur, kaarten kosten 15 euro.

Technoween

Het is het weekend der Allerheiligen dus schrik niet als je een paar zombies of dode bruiden door de straten ziet lopen. Ze zijn gewoon op weg naar een feestje. Misschien wel naar Technoween in de Boulevard in Breda. Daar draaien Kauffman, Skønk, DepGlobe en Tinkor achtereen deephouse en progressive techno platen de duister in.

Vrijdag 30 oktober in de Boulevard van 22:00 tot 04:00 uur, kaarten kosten 8,75 euro

Nasmaak

 

Nasmaak

Het Bredaase collectief Nasmaak komt naar het oosten van de provincie en debuteert in de Arcade in Eindhoven. Met een drie uur lange set van Gerd trappen ze meteen goed af. Hun eigenste Jonas Meeús, Lazee Larry en Murten zijn ook aanwezig om de zaal even goed warm te draaien.

vrijdag 6 november in de Arcade van 22:00 tot 04:00 uur, kaarten kosten 5 euro.

3-D Fest

Het grootste 3-D indoor festival van Breda wordt dit weekend voor de tweede keer gehouden in de Graanbeurs. Er zijn drie area’s met verschillende stijlen aan muziek. Je vindt hardtechno in The Boilingroom, deep -en UK house bij ADHD en techno bij Tokotechno & Flockers. Daarnaast ook nog toffe 3-D acts, visuals en dansers.

Vrijdag 6 november in de Graanbeurs van 22:00 tot 04:00 uur, kaarten kosten 8,50 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

IN BEELD Special: een bonte verzameling van carnavalsraves

Het grootste volksfeest onder de rivieren zit er weer op. Nu de zuidelijke provincies langzaam het normale leven weer...

Rock The House #38: mix + interview Julie

Als onderdeel van een podcast-serie maken zuidelijke artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...