zondag, februari 28, 2021
Home Music House Pris' weekendwijzer: 2x2 partytips met Het Wild en Aus Berlin

Pris’ weekendwijzer: 2×2 partytips met Het Wild en Aus Berlin

-

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Discontrol

Discontrol

The Fantastic Event Organizers organiseren het feest DISCONTROL waar disco de underground ontmoet. Funky disco beats en techy basslines komen bij elkaar. Met dit event willen ze een nieuwe weg inslaan in het uitgaansleven van Breda. Met A&R Soundsystem, Leeg & Darish, Whistle & Twitch en Eb en Vloed slaan ze in ieder geval al de goede weg in.

Vrijdag 20 november van 23:00 tot 04:00 uur in de Boulevard Breda, kaarten kosten 5 euro. 

Het Wild

Het Wild haalt één van ’s werelds beste hiphop beatmakers uit Los Angeles naar Los Eindjeles in het Stroomhuisje. Knxwledge smelt jazz, hiphop en soul samen op zijn nieuwe plaat ‘Hud Dreems’ en heeft onder andere samengewerkt met Kendrick Lamar en Joey Bada$$. Daarnaast komt ook de Belgsiche LTGL een liveset weggeven en draaien Up High Collective en de broers van Afrikaboomnada om het feest compleet te maken.

- Advertisement -

Zaterdag 21 november van 23:00 tot 04:00 uur in het Stroomhuisje Eindhoven, kaarten kosten 7,50 euro.  

Aus Berlin

Enter the Void

Enter the Void haalt weer de beste housemuziek naar de Mezz in Breda met Bambounou uit Frankrijk, William Kouam Djoko en Eb&Vloed. Ze beloven geen standaard dj-sets en dj-boots, maar een verrassende line-up waar iedereen los opgaat.

Vrijdag 27 november van 23:00 tot 04:00 uur in de Mezz Breda, kaarten kosten 8 euro in de vvk en 10 euro aan de deur.

Aus Berlin

Na twee uitverkochte festival edities keert Aus Berlin Festival op 28 november  terug in Tilburg. Zoals de naam al zegt dompelen ze je diep in Berlijn met industriële locaties, bekende en onbekende techhouse, deephouse en techno. Naast muziek zijn er ook intense en interactieve kunstwerken recht uit Berlijn. Met onder andere Anja Schneider, Tiefscwarz en Weval wordt het Tanzen geslagen.

Zaterdag 28 november van 15.00 tot 01.00 uur in de Spoorzone Tilburg, kaarten kosten 25 euro.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Daft Punk volgens de man die ze als eerste buiten Frankrijk boekte: ‘Waanzinnig goed’

Na 28 jaar stopt Daft Punk ermee, maakte het duo maandag bekend. De Vlaamse techno-pionier Peter Decuypere was medio...

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....